ONDERHOUD klassieker

 
Onderhoud klassieker automobielbedrijf Theo Koelman

Onderhoud klassieker bij

Automobielbedrijf Theo Koelman 

Onderhoud aan klassiekers en youngtimers.

Voor al uw reparatie, spuitwerk, schadeherstel en APK keuringen.

Automobielbedrijf Theo Koelman in Amsterdam verzorgt al het onderhoud aan klassiekers. Goed onderhoud is erg belangrijk. Onderhoud van een vakman bevordert het plezier en de beleving van het rijden met uw klassieker of youngtimer.

Onderhoud leidt tot minder slijtage, een langere levensduur en uiteindelijk tot lagere kosten aan uw klassieker. Ons doel is altijd het beste eindresultaat te behalen met de beste materialen en kennis. 

Automobielbedrijf Theo Koelman is al jaren het betrouwbare adres voor het onderhouden van klassieke auto's. Wij hebben grote liefde voor klassiekers en gaan met uiterste precisie te werk. Naast onderhoud kunt u bij Theo Koelman ook terecht voor restauratie werkzaamheden.

Wij weten precies hoe waardevol uw youngtimer of klassieker voor u is. 

VAKMANSCHAP en passie

Jarenlange ervaring onderhoud klassieker

Wij hebben niet alleen veel liefde voor het vak, maar ook voor klassiekers en youngtimers. Daarnaast hebben wij een jarenlange kennis van oude technieken zodat wij sneller de oorzaak van een storing hebben gevonden en goed kunnen inschatten hoe lang het onderhoud duurt. Neem nu contact met ons op voor goed onderhoud van uw klassieker.

Onderhoud van uw klassieker bij Automobielbedrijf Theo Koelman

Wij voeren alle gewenste werkzaamheden met enthousiasme, passie en liefde uit. Door onze jarenlange ervaring is de kennis van merken zoals Jaguar, MG en Triumph ruim aanwezig. Automobiel bedrijf Theo Koelman heeft ook de juiste onderdelen voor uw klassieker in huis. Bel gerust om te vragen of wij een door u gezocht onderdeel op voorraad hebben. 

Automobielbedrijf Theo Koelman deelt uw passie voor klassiekers en youngtimers.


Neem nu contact op met Automobielbedrijf Theo Koelman. Wij helpen u graag verder met het onderhoud of de restauratie van uw klassieker en youngtimer.

Automobielbedrijf Theo Koelman Amsterdam is gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van uw Jaguar, MG en Triumph. Tevens hebben wij een ruime voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen.