Restauratie Jaguar bij vakman Theo Koelman

Automobielbedrijf Theo Koelman is gespecialiseerd in het restaureren van Jaguar klassiekers. Elke restauratie wordt bij ons uitgevoerd door specialisten. Alle gewenste werkzaamheden worden met passie uitgevoerd. Door jarenlange ervaring is de kennis van het merk Jaguar ruim voorhanden.

Theo Koelman: “Restauratie van uw Jaguar is bij ons in goede handen. Door de passie en de kwaliteit. Het is liefde.”

restauratie-jaguar-theo-koelman.jpg

Liefde voor Jaguar

Met liefde en vakmanschap Jaguars restaureren: dat is wat wij al sinds 1978 doen bij Automobielbedrijf Theo Koelman in Amsterdam. Uw Jaguar klassieker krijgt zijn allure terug: uw klassieker is bij ons altijd in goede handen. We pakken iedere Jaguar klassieker even zorgvuldig aan. Ons doel bij restauratie Jaguar is een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen met de beste materialen en de beste kennis.

Maak een afspraak voor restauratie of onderhoud


mooiste model Jaguar om te restaureren

“De Jaguar E-Type is eind vorige eeuw uitgeroepen de mooiste sportwagen van de eeuw. Toen hij uitkwam in 1961, zei Enzo Ferrari: dit is het mooiste ontwerp auto ooit gemaakt. En de Jaguar MK 2 is door de internationale pers uitgeroepen tot de mooiste saloon ooit op markt gebracht.”

Als ik een youngtimer Jaguar heb kan ik dan ook bij Koelman terecht?

Theo Koelman: 'Jazeker. Wij doen alle Jaguars, echter alleen naoorlogs. Een oldtimer is eigenlijk vooroorlogs en een klassieker naoorlogs maar in die benamingen worden wel eens vergissingen gemaakt.'


Meest bijzonderE restauratie Jaguar

Een voorbeeld van gedegen vakwerk: 'Het meest bijzondere wat wij ooit gedaan hebben was in de jaren 80, toen we de dichte uitvoering e type 2 + 2 tot cabriolet verbouwden. Het idee werd geboren uit het feit dat je destijds in Amerika voor weinig geld deze two-seaters kon kopen en dat cabriolets heel erg duur waren. Het eindresultaat zag er precies uit als de cabriolet. Dat was een grote uitdaging die veel voldoening gaf.'

Persoonlijke afspraak voor restauratie Jaguar

Na een persoonlijke afspraak volgt een gedegen vooronderzoek van de Jaguar. We geven nooit zomaar een kostprijs op. De prijs is afhankelijk van hoe we een auto aangeleverd krijgen en de wensen van de klant. Kom gerust bij ons langs met uw Jaguar.


Contact met Automobielbedrijf Theo Koelman

Neem nu contact op met Automobielbedrijf Theo Koelman. Wij helpen u graag verder met het onderhoud of de restauratie van uw Jaguar.