Restauratie Triumph bij Theo Koelman

Automobielbedrijf Theo Koelman is gespecialiseerd in het restaureren van Triumph klassiekers. Elke restauratie wordt bij ons uitgevoerd door specialisten. Alle gewenste werkzaamheden worden met passie uitgevoerd. Door jarenlange ervaring is de kennis van het merk van Britse makelij Triumph ruim voorhanden.

Restauratie Triumph: Vakmanschap en liefde

Na een onderzoek kunnen wij bij Automobielbedrijf Theo Koelman ons een vrij realistisch beeld vormen van waar we samen voor staan bij de restauratie. Voor het volbrengen van de restauratie maken wij gebruik van onze vakmanschap, ervaring en liefde.


Passie voor Triumph

Restauratie Triumph Automobielbedrijf Theo Koelman

Met passie en vakmanschap Triumph restaureren: dat is wat wij al sinds 1978 doen bij Automobielbedrijf Theo Koelman in Amsterdam. Uw Triumph klassieker krijgt zijn allure terug: uw klassieker is bij ons altijd in goede handen. We pakken iedere Triumph even zorgvuldig aan. Ons doel bij restauratie Triumph is een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen met de beste materialen en de beste kennis.

Maak een afspraak voor restauratie of onderhoud

Kom gerust eens langs met uw Triumph bij Theo Koelman. Wij helpen u graag verder met de restauratie of onderhoud van uw Triumph. Ook hebben wij een ruime voorraad unieke Triumph onderdelen.


Wat maakt de Triumph klassieker zo bijzonder?

Prachtig blijft het elegante ontwerp van de Italiaan Giovanni Michelotti. De Triumph Herald werd geïntroduceerd in 1959. De laatste wagen rolde in 1971 uit de fabriek. Er werden verschillende modellen op de markt gebracht waaronder de convertiblesaloon en coupe.

Theo Koelman: 'Persoonlijk vind ik de Triumph TR 3 het mooist. Dat komt door de vormgeving en de styling van de auto, die eind jaren vijftig, begin jaren zestig is ontworpen door de Standard-Triumph Motor Company of Coventry. De Triumph TR 5 en TR 7 zijn weer wat moderner.' 


Contact met Automobielbedrijf Theo Koelman

Neem nu contact op met Automobielbedrijf Theo Koelman. Wij helpen u graag verder met het onderhoud of de restauratie van uw Triumph.