Restauratie MG bij specialist Theo Koelman

Automobielbedrijf Theo Koelman is gespecialiseerd in het restaureren van MG a, b of c. Elke restauratie wordt bij ons uitgevoerd door specialisten. Alle gewenste werkzaamheden worden met grote passie volbracht. Door onze jarenlange ervaring is de kennis van het merk MG ruim aanwezig. 

Ook voor unieke MG onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres.


Liefde voor MG restauratie

Theo Koelman: “De restauratie van een MG is bij ons in uitstekende handen. Door de  liefde voor deze sportwagen.” Met passie en vakmanschap MG’s restaureren: dat is wat wij al sinds 1978 doen bij Automobielbedrijf Theo Koelman in Amsterdam.

Uw MG klassieker krijgt zijn allure terug: uw klassieker is bij ons altijd in goede handen. We pakken iedere MG even zorgvuldig aan. Ons doel bij restauratie MG is een zo goed mogelijk eindresultaat te krijgen met de beste materialen en de beste kennis.

Maak een afspraak voor restauratie MG

Neem nu contact op met Automobielbedrijf Theo Koelman. Wij helpen u graag verder met de restauratie of onderhoud van uw MG.

MG restauratie Automobielbedrijf Theo Koelman

restauratie MG

bij Automobielbedrijf Theo Koelman

Restauratie MG bij automobielbedrijf Theo Koelman

Een restauratie van een MG houdt bij ons in: helemaal uit elkaar halen, een kale carrosserie, alle lak eraf en vandaar uit bouwen we alles op. Ieder boutje, ieder ringetje en moertje gaat door onze handen. Uiteindelijk heb je dan weer een top MG. Maar wat de klant wil, is ons uitgangspunt. Om een deukje uit te deuken is een klant natuurlijk ook hartstikke welkom.

Favoriete model MG 

Theo Koelman: 'Mijn favoriete model is de MG MGB. Dat is het type wat wij ook het meest hebben gerestaureerd. Het is gewoon een mooi compacte, buitengewoon goede sportwagen, én betaalbaar.'


Contact met gespecialiseerde MG garage

Neem nu contact op met Automobielbedrijf Theo Koelman. Wij helpen u graag verder met het onderhoud of de restauratie van uw MG.